Ez egy minta oldal

Ez egy mintaoldal. Az oldal különbözik a bejegyzéstől annyiban, hogy az oldal egy állandó tartalmú bejegyzés, ami – a legtöbb sablonnál – a weboldal navigációs részében állandó helyen van. A legtöbb ember olyan Bemutatkozó oldallal kezd, amelyik bemutatja őt, vagy a tevékenységét a weboldal látogatóinak. A Bemutatkozás oldal valami ilyesmi lehet:

Üdvözlet az Olvasóknak! Nappal biciklis pizzafutár vagyok, éjszaka pedig egy törekvő színész-tanonc, ez pedig az én weboldalam.
Budapesten élek és van egy csodálatos német juhász kutyám, aki Velorex névre hallgat. Kedvenc koktélom a Piña Colada, de a Mojitot is nagyon kedvelem. (De, azért az igazi nedű: egy bársonyos vörösbor.)

…vagy valami egészen más:

Az XYZ Bigyó Vállalatot 1971-ben alapították, azóta gyártja a legjobb minőségű bigyókat. A cég központja Budapesten található, ahol több mint 2000 embert foglalkoztatnak, valamint számos közösségi és jótékonysági programban is aktívan résztvesznek.

Új WordPress felhasználóként a Vezérlőpult részre ugorva lehet törölni ezt az oldalt, és létrehozni egy úja oldalt a saját tartalmunk részére. Jó szórakozást!

2020 December 29. – 2021 Január 1.-ig (3 éj)

Programok:

December 29:
Egyéni érkezést követően szállás elfoglalása
Vacsora a szállodában 18:00 – 20:00

December 30:
Svédasztalos reggeli a Panzióban. Kilenc órakor indulás orfűre, a Rácz Tanyára külön busszal. Látvány disznóvágás megtekintése, igény szerint részvétel a hurka- és kolbásztöltésben.

Közben a tanya megtekintése, lovas kocsizás vagy szánozás. Ezt követően svédasztalos ebéd (11:30-tól 14:00-ig) savanyú leves, orjaleves, hurka, kolbász, töltött káposzta, pecsenye húsok, rántott szelet körettel

Ebéd után, kb. 13:30-kor indulás a harkányi termálfürdőbe. Az élménydús fürdőzés után visszaindulás a panzióba, ahol tanyasi disznótoros vacsorával várjuk vendégeinket.

December 31.

Svédasztalos reggeli a panzióban, majd szabad program.
Városnézés egyénileg: Zsolnay Kulturális negyed, Ókeresztény sírok, Ókeresztény Mauzóleum, Pécsi Bazilika kincstára, Ókeresztény “Korsós” Sírkamra, Zsolnay Kerámia kiállítás, Csontváry Múzeum stb.

19:00-tól vacsora, majd zenés szilveszteri mulatság a megfelelő létszám esetén a panzióban, kisebb létszám esetén a szálloda éttermében tartjuk.

Január 1.

Svédasztalos reggeli a hotelben, majd elutazás a tetszés szerinti időpontban.

Árak:

2 fő részére: 98.000 Ft/ szoba
3 fő részére: 145.000 Ft/ szoba
4 fő részére: 165.000 Ft/ szoba

A szobaárak nem tartalmazzák az IFA-t mely 400 Ft /fő/éj 18 év felett

Kedvezmények:

Gyermekkedvezmény:

0 – 6 éves korig ingyenes
6-12 éves kor között 50% kedvezmény

Fontos információ a foglaláshoz:
A csomag előtti és utáni napokon 50% kedvezményt biztosítunk a szállás díjából!
Az ajánlatot kizárólag írásban tudunk adni, és csak akkor, ha megjelölés az érkezés és távozás pontos időpontját.

A csomagot 30% előleg ellenében tudjuk biztosítani!