Támogatások

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

  • Kedvezményezett neve: Rácz Hotel Kft Támogatott
  • Projekt címeA Kálvária Rácz Hotel Megújítása, részleges akadálymentesítése és energiahatékonyságának növelése
  • Pályázat azonosító: TFC1112017201800553
  • Szerződött támogatás összege: 36.917.319.Ft
  • Támogatás mértéke: 70%
  • Támogatott projektbefejezési dátuma: 2019.12.17. 

A fejlesztés célja, hogy a panzió külső arculata, udvara és belső terének , 15 szobának minőségi javítása és a szolgáltatásokszínvonalának emelésével a vendégink kényelmét szolgáljuk. A várfallal szemben elhelyezkedő Panziónak lehetőséget ad akár a belvárosban vagy Mecsekre történő sétára, aktív mozgásra. Így megtekinthetők Pécs történelmi nevezetességei, turisztikai attrakciói Pl.:a Zsolnay negyed.

A megvalósuló beruházás keretében a földszinten kialakításra került egy akadálymentes szoba és egy fürdőszoba (vészcsengő, kapaszkodó) illetve az udvarban akadálymentes parkoló.

A 15 szoba minőségi fejlesztés keretében festés, burkolat- (hideg, meleg) és nyílászáró csere. A szobákban Samsung laptévék, minibárok lettek szerelve. Az összes fürdőszobában teljeskörű felújítás történt (csempék, járólapok, zuhanykabinok, szaniterek cseréje).
Megújuló energián belül napelemes rendszer, épületgépészeti rendszerek, fűtésrendszer korszerűsítésen belül 2db új VIESSMANN gázkazán került beépítésre. A beruházások következtében a Panzió 3csillagos minősítést kapott, így kedves vendégeinknek minőségibb szolgáltatást tudunk nyújtani és megújulva várjuk kedves vendégeinket.